Dalgona iskaffe. 

Denne iskaffe opskrift ser måske avanceret ud, men den er super nem og vildt lækker. 

Denne cremede hjemmelavet iskaffe er fantastisk og smager dejligt. 

Du kan se min korte video her med denne iskaffe. 

SE VIDEOEN HER: Lækker og cremet iskaffe <<

Dalgona iskaffe

Det er en rigtig god kold iskaffe på en varm forår eller sommerdag. 

LÆS OGSÅ: Hjemmelavet hyldeblomstsaft <<

Dalgona iskaffe

Det er en iskaffe med instant kaffe, som gør den hurtig at lave til dig selv, veninden eller kæresten. 

LÆS OGSÅ: Rabarber sodavand <<

Hvis du sidder og tænker hvordan laver man denne Dalgona iskaffe?

Får du selvfølgelig opskriften lige her. 

Dalgona iskaffe

Dalgona iskaffe

Lækker og nem opskrift på iskaffe
Tilb. tid 7 minutter
Samlet tid 10 minutter
Ret Drik
Antal 1 person

Ingredienser
  

  • 2 spsk instant kaffepulver Nescafé, Peter Larsen Kaffe
  • 2 spsk sukrin gold Du kan også bruge almindeligt sukker
  • 3 spsk kogende vand
  • 3 dl mælk Brug den mælk du selv foretrækker
  • Isterninger Brug det antal du kan lide
  • Mørk chokolade på toppen Mørk chokolade 70 %

Sådan gør du
 

  • Bland instant kaffepulver, sukrin gold og kogende vand i et højt målebæger og rør rundt med en ske til ingredienserne er opløst.
  • Pisk nu den flydende kaffemasse med et piskeris på en stavblender til kaffemassen er cremet og skummende. Pisk til massen er blevet en fast silkeblød kaffeskum.
  • Hæld nu mælken op i et glas.
  • Put isterninger i mælken.
  • Kom nu det silkebløde og lækre kaffeskum ovenpå mælk i glasset. Rør kaffeskummet sammen med mælk og du har den lækreste iskaffe.

Noter

I denne opskrift har jeg brugt sukrin gold, men du kan sagtens bruge hvidt sukker elle rørsukker. 
Jeg har også brugt almindelig komælk, men du kan også bruge havremælk, mandelmælk eller soyamælk eller en helt anden slags mælk, du foretrækker.