GRATIS MEDITATION

4 UGERS PROGRAM FOR BEGYNDERE

Se denne video om programmet ⬇

Masterclasses

Gratis meditation
Uge 1: Hvordan du skaber en indre pause

Du starter processen med at skifte til en øget harmonisk tilstand.

Gratis meditation
Uge 2: Ro skaber et vindue for klogere valg

Hvordan du finder indre balance midt i hverdagens hurtige tempo.

Gratis meditation
Uge 3: Videnskaben bag – Følelser og hjerterytmer

Enhver følelse, du føler, ændrer aktiviteten i dit autonome nervesystem.

Gratis meditation
Uge 4: Hvorfor din modstandskraft er vigtig

Hvordan du forbliver sund og modstandsdygtig.

Gratis meditation
Bonus: Hvordan følelser påvirker dig meget mere end tanker

Følelser enten dræner dig eller fornyer dig. 

Se denne video om programmet ⬇

TILMELD DIG MINE MASTERCLASSES I DAG

Gratis meditation er et program, du og jeg har brug for at lære, fordi vi lever i et samfund, der er styret af pres, høj hastighed og hidsige deadlines.

Hvor meget pres og belastning, vi kan holde til – er forskelligt, fordi vi fødes, opfostres og lærer af forskellige mennesker, med hver deres sæt af kompetencer eller mangel på samme. 

Jeg starter med at klæde dig på med de grundlæggende kompetencer inden for personlig energistyring

Gratis meditation er til begynderen, der ikke ved meget om dette energikoncept, eller som slet ikke kender til mine forskningsbaseret meditationer og teknikker. 

Udtalelser

"Jeg fik lige lyst til at fortælle dig, at jeg er så glad for Heart meditationerne. Jeg laver en hver morgen og aften og midt på dagen. Det fantastiske er, at pludselig når jeg står i noget, der er svært, så husker jeg på vejrtrækningen ved hjertet, og så er det som om, jeg falder til ro, og derefter tænker mere klart til den situation, jeg står i".

Tina

"Meditationerne er så gode. Når jeg vågner om morgenen, tager jeg meditationen, da jeg vågner op med urolig krop. Meditationen er med til at gøre mine morgener mere afslappende, og få min krop til at falde mere til ro om morgenen. Jeg kan mærke roen bliver bedre i min krop imens jeg tager den. Jeg har meget uro i min krop hele tiden hver dag, men når jeg tager meditationen, dæmper det min angst og uro i kroppen imens".

Lea

"Meditationerne styrker mig i at holde fokus og tænke positivt. Budskaberne i meditationerne sætter fokus på egenomsorg og retter mit fokus mod medfølelse for andre".

Sus

"Ro i momentet - både i hovedet og i kroppen. Musikken rammer noget i mig, som jeg ikke kan forklare, men det er positivt ment. Jeg mærker oprigtigt en ro ved første tone og får samtidig en følelse af, at det hele ser meget lysere ud. Jeg har en fysisk ro i kroppen, som om jeg lige har fået en massage af hele kroppen. Det motiverer mig meget til at fortsætte i håbet om, at jeg, med tiden kan tage den ro med mig videre i dagen og ikke kun lige efter meditationen. Jeg oplever også, at mit hovedet på en måde bliver "nulstillet", så der er lidt energi og overskud til at tænke med klart/rationelt".

Christina

"Rigtig meget bevidsthed og nærvær , ro næsten øjeblikligt og at gentagelsen er effektiv virke middel, selvom det “kun” er 5 min. Utrolig effektivt! Mere nærvær, kropsbevidsthed og afslappethed samt dybere vejrtrækning".

Sandra

"Nu har jeg hørt denne "Heart Meditation - Jeg er fri" ca. 8 gange vil jeg tro, og jeg er åbenbart en rigtig tude Marie. Jeg piver hver gang jeg lytter, den rører noget inden i mig hver eneste gang, og jeg har det så dejligt bagefter og Sofias stemme er så behagelig at lytte til. Jeg vil gerne opfordre jer til at investere de få penge den koster, den er guld værd, den løfter ens energi og får dig til at slippe. Jeg er fan!!!!.

Joan

"Jeg syntes, Heart Meditationerne er super gode og brugbare, øver dem så tit som muligt, og jeg synes jeg får noget ud af det, så tusind tak for det. Den sidste Heart Meditation vi lige har lært, giver en god ro i kroppen. Jeg er begyndt at sove lidt bedre og jeg har fået mere energi".

Maria

"Med dine meditationer og øvelser føler jeg, at jeg kan kontrollere angst og stress anfaldende, og det har jeg ALDRIG prøvet tidligere. Tidligere har det været tiden, der har helet mig. Det er en fantastisk og håbefuld fornemmelse at kunne kontrollere…. du ved hvad jeg mener. Kæmpe knus og dejlig dag til dig".

Henriette

Start allerede i dag!