Heartmath mentorHEARTMATH KURSUS

LIVE ONLINE


En enestående mulighed for dig, der ønsker en meget større grad af mental klarhed, personlig balance og sundhed.

På dette HeartMath kursus får du personlig vejledning, hvor du lærer nemme og praktiske HeartMath teknikker, der hjælper dig med at stabiliser følelser og reducere stress. Du guides i, hvordan du integrerer og tilpasser HeartMath systemet til netop det område i dit liv, hvor du vil have det største udbytte.
HeartMath er det eneste videnskabeligt validerede system med stress-styring teknikker og biometrisk feedback, der kvantificerbart styrker din sundhed og ydeevne.

Class 1: Oplad dit indre batteri og få mere styrke

 

 • Hvad er modstandskraft? Og hvordan får du mere af den?

 • Hvordan modstandskraft hænger sammen med din energi, din stress og din ydeevne?

 • Introduktion af de 4 områder (fysiologisk, følelsesmæssigt, mentalt, spirituelt), der består af din modstandskraft.

 • Introduktion af ”Det følelsesmæssige landskab”, der viser forholdet mellem følelser og fysiologi (nerver og hormoner).

 • Lær en ny teknik, der hurtigt reducerer negative følelser som fx angst, vrede, pludselige smerter og beroliger stress-reaktioner.

Class 2: Nøglen til at opbygge din modstandskraft

 

 • En dybere forståelse af ”Det følelsesmæssige landskab”, hvor du bliver mere bevidst om de følelser, du oplever, og hvordan du selv kan regulere dem.

 • Hvad er Coherence (balance) og hvordan hænger Coherence sammen med din modstandskraft og din ydeevne?

 • Kort gennemgang af Heart Rate Variability (Hjertefrekvens Variabilitet), som danner grundlag for selvregulering af energi, ydevne og mentalt klarsyn. 

 • Lær en ny teknik, der bevidst frembringer en genopbyggende følelse, som hjælper dig med at skabe din Coherence (balance).

 • Introduktion af ”PREP” – den første af tre strategier, der hjælper dig med at tage styringen af dine tanker og følelser.

Class 3: Strategier der hjælper dig med at styre dine tanker og følelser

 

 • Evaluering af fremskridt med ”Det følelsesmæssige landskab”.

 • Introduktion af de sidste to strategier ”Shift and Reset” og Sustain”, der mindsker ekstra stress og opretholder din modstandskraft.

 • Lær en ny teknik, der skaber klarhed, når du skal træffe små og store beslutninger.

Heartmath mentorPå HeartMath kurset lærer du, hvordan du med det samme integrerer HeartMath værktøjer og teknikker i din hverdag, og hvordan du:

→ Regulerer din reaktion på stress.

→ Øger din energi.

→ Stabiliser dine følelser.

→ Forbedrer mental klarhed og fokus.

→ Øger din ro i udfordrende situationer.

→ Får større grad af personlig balance.

→ Forbedrer din ydeevne.

→ Forbedrer dit helbred, styrke og udholdenhed.

→ Får større følelse af velvære.

På kurset bliver du undervist i:

▶ Følelsesmæssig selv-regulering med HeartMath værktøjer, som har en beroligende virkning på nervesystemet via en række forskellige  fysiologiske og psykologiske teknikker.▶ Det er simple og meget praktiske teknikker, der gør dig bevidst om forholdet mellem tanker, følelser og krop og fokuserer ikke kun på selve angsten.▶ Du lærer strategier, der opbygger og booster din evne til at “tage styringen” over dig selv, fordi du bliver bedre til at regulere din energi i løbet af hele dagen – som er helt central for at opbygge og vedligeholde din modstandskraft.▶ Disse metoder hjælper dig med at se, hvor du dræner din energi og tømmer dine energi-reserver, som kan forhindre dig i at være den bedste udgave af dig selv. Det kan også være, at du opdager at din stress ikke kommer derfra, hvor du måske tror.▶ De HeartMath teknikker du lærer på dette kursus, hjælper dig med at styrke din egen følelsesmæssig omstrukturering og om-programmering. Det giver dig en sundere opfattelse af de ting, der sker omkring dig og dermed også sundere følelser og holdninger, fordi de bliver mere velkendte og automatiske for dig – “anstrengelsen” for at være til giver stille og roligt slip.
▶ Når du bruger HeartMath teknikker alene eller kombinerer dem med andre terapeutiske tilgange – er de ikke kun effektive til at hjælpe med at ændre angst-mønstre og forandre dem, men forbedrer også betydeligt dit syn på livet og kvaliteten af det.   
▶ Du kan i løbet af 3-6 måneder med regelmæssig HeartMath træning ændre indre uro, stress og negative tanker til positiv energi, mental balance og større modstandskraft til livets uforudsigeligeheder. 

Kurset er til dig:

 

Er du: Ængstelig? Under pres? Vred? Skuffet? Ked af det? Stresset? Bange? Alene? Bekymret?   
Heartmath

★ Håndter din angst, frustration eller vrede.★ Reducer den negative indvirkning stress, træthed og overbelastning har på dit arbejde og kvaliteten af dit liv.Heartmath mentor★ Forbedre din sundhed og trivsel. 
★ Styr og tilpas dine følelser for at øge din ydeevne, når du har brug for det. ★ Forbedre din tilpasningsevne, styrke og udholdenhed. 
★ Få en bedre balance mellem arbejde og privatliv. 
★ Forbedre evnen til at tage beslutninger – store som små – og forøg din kreativitet. 

Heartmath mentor

Praktisk info:

 

✔ Kurset består af 3 classes à 60 minutters varighed.Heartmath mentor✔ Undervisningen er LIVE og i Webinar-form (undervisning over internettet). Heartmath mentor✔ Der undervises 1 x hver uge og kurset varer i 3 uger.Heartmath mentor✔ Kursusdagene er søndag den 27. oktober, 3. november og 10. november 2019 – kl. 13.00.Heartmath mentor✔ Du får adgang til et anonymt online kursusforum, hvor undervisningsmaterialet bliver lagt op efter hver undervisning.Heartmath mentor✔ Er du forhindret i at deltage på én af kursusdagene, har du adgang til optagelsen i online forummet.Heartmath mentor✔ Du har mulighed for at stille mig spørgsmål undervejs på kurset enten LIVE eller på e-mail. Heartmath mentor

Heartmath

FORDELENE VED HEARTMATH

Heartmath HVAD ER HEARTMATH?
Heartmath mentor

» I over 26 år er der blevet forsket i HeartMath metoden i psyko-fysiologiske laboratorier, valideret i kliniske studier og flere tusinde mennesker – heriblandt virksomheder, universiteter, hospitaler, skoler og topatleter – praktiserer metoden med succes og har formået at ændre deres angst-mønster og fået mere sindsro i deres liv. Heartmath mentor » Forskere ved HeartMath Institute har fundet ud af at terapi og behandling for at frigøre og ændre angst virker mest optimalt, når du bevidst inddrager hjertets intelligens system. Når du lærer at ændre mønstret i din hjerterytme, vil du også ændre hvordan du har det, og hvordan du opfatter og tolker de ting, du møder på din vej. Heartmath mentor» Forskning ved HeartMath Institute har fundet frem til, at hjertet spiller en primær rolle i at opbygge og stabilisere følelsesmæssige tilstande. Hjertet er et sofistikeret informationscenter med et indre nervesystem eller “lille hjerne”, som gør det muligt for hjertet at lære, huske og træffe funktionelle beslutninger uafhængigt af hoved-hjernen. Heartmath mentor» HeartMath’s forskning har påvist at processen med at skabe et holdbart følelsesmæssig skift kan gøres nemmere ved at ændre hjerterytmen til en balanceret (coherence) tilstand hvor begge grene af det autonome nervesystem – det parasympatiske nervesystem og sympatiske nervesystem – bliver synkroniseret. Et balanceret mønster er et ensartet, regelmæssig mønster i hjerterytmen. Ved at skifte til dette balanceret mønster forårsager øget harmoni og synkronisering i samspillet mellem hjerte og hjerne. Heartmath mentor» HeartMath forskning har yderligere konstateret at skifte fokus til hjertets fysiske område, kombineret med en oprigtig hjertelig positiv holdning eller følelse, er en hurtig måde at skabe balance (coherence) i hjerterytmen.Heartmath mentor

FORDELENE VED HEARTMATH

Har du spørgsmål? Måske kan du finde svaret her:

Hvor lang tid har jeg adgang til undervisningsmaterialet?

Svar: Du har adgang til alt undervisningsmaterialet undervejs på kurset + 1 uge efter sidste kursusdag. Du har adgang til kursusforummet med dit login. 

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan betale hele beløbet, men gerne vil have en plads alligevel?

Svar: Du kan vælge at betale 1 rate á 1.500 kr, 2 rater á 750 kr. eller 3 rater á 500 kr. Beløbet bliver automatisk trukket over dit kort.

Hvad gør jeg, hvis jeg pludselig får nogle spørgsmål undervejs på HeartMath kurset, kan jeg så spørge dig?

Svar: Det er altafgørende, at du kommer godt og trygt igennem HeartMath kurset. Du kan derfor stille mig spørgsmål på kurset enten LIVE eller ved at skrive dit spørgsmål til mig. Vær opmærksom på, at dette online kursus ikke er et 1:1 forløb med mig.

Hvordan foregår online undervisningen på HeartMath kurset?

Svar: HeartMath kurset foregår online, hvor du logger ind via det link, jeg sender til din e-mail adresse lige op til kursusstart. Undervisningen vil være i webinar-form (undervisning over internettet) og LIVE, hvor du kan se mine undervisnings-slides og høre mig tale. Du vil logge ind på webinaret og have en profil ligesom de andre kursister – og hvor anonym du vil lave denne profil er helt op til dig.

Det er et virtuelt klasselokale, hvor jeg underviser dig og de andre kursister (max 10 deltagere) i HeartMaths evidens baseret viden og teknikker. Hvor aktiv du er på kursusdagene er op til dig – det vil være sådan, at du har mulighed for at stille mig spørgsmål undervejs på kurset enten LIVE eller på e-mail.

Hvilke dage og tidspunkt undervises der?

Svar: Kursusdagene er søndag 27. oktober, 3. november og 10. november 2019 – kl. 13.00

Hver class varer 60 minutter. 

Kræver det store tekniske færdigheder?

Svar: Nej, det gør det ikke. Du skal kunne betjene en mobiltelefon, tablet eller computer, åbne e-mails og trykke på det link, jeg sender til din e-mail adresse. Mere kræver det ikke. Og du kan følge kurset, uanset hvor du er i verden. 

Hvad bruges HeartMath teknologi til?

Svar: Inner Balance™ sensoren til Android og iPhone træner dig i at skifte og erstatte følelsesmæssig stress med følelsesmæssig balance.

Når du bruger Inner Balance™ teknologi lærer det dig at slippe stress-producerende tanker og følelser. Inner Balance sensoren måler din hjerterytme variabilitet (HRV) og giver feedback om den balancetilstand du er i – balancetilstanden ændres når du føler positive følelser som kærlighed, taknemmelighed og omsorg – og det følelsesmæssigeskift kan du se på Inner Balance sensoren.

Du behøver derfor ikke at vente på at ydre omstændigheder gør din situation bedre, fordi Inner Balance sensoren hjælper dig med at skabe dette positive skift indefra og ud.

Læs mere om Inner Balance Sensoren lige her <<<

Hvad gør jeg, hvis jeg alligevel ikke har lyst til at være med, men allerede har betalt for en plads?

Svar: Hvis du fortryder din tilmelding til HeartMath kurset, kan jeg desværre ikke give dig pengene retur. Du skal derfor være opmærksom på, at dine 14 dages fortrydelsesret bortfalder i det øjeblik, du betaler for din plads.

Jeg orker ikke at forholde mig til andres problemer, er HeartMath kurset noget for mig?

Svar: Både og! Du kommer ikke til at møde de andre kursister in-person, og du behøver ikke at være aktiv på LIVE-delen af kurset og stille spørgsmål – det er helt op til dig. Hele kurset foregår online, der giver dig muligheden for at sidde lige præcis der, hvor der er trygt for dig.

Jeg har allerede gået hos en psykolog og/eller psykoterapeut, og det har ikke hjulpet, kan HeartMath kurset hjælpe mig?

Svar: Ja, det vil hjælpe dig, men det er ikke et quick fix.

I over 25 år er der blevet forsket i HeartMath metoden i psyko-fysiologiske laboratorier, valideret i kliniske studier og flere tusinde mennesker – heriblandt virksomheder, universiteter, hospitaler, skoler og topatleter – praktiserer metoden med succes og har formået at ændre deres angst-mønster og fået mere sindsro i deres liv. 

Når du bruger HeartMath teknikker alene eller kombinerer dem med andre terapeutiske tilgange – selvom det nødvendigvis ikke er en “cure-all” løsning – er de ikke kun effektive til at hjælpe med at ændre angst-mønstre og forandre dem, men forbedrer også betydeligt dit syn på livet og kvaliteten af det.   

Jeg tager medicin, kan jeg få noget ud af HeartMath kurset?

Svar: Helt bestemt! Det betyder jo ikke, at du ikke kan sænke dit stress og/eller angst-niveau. Mange får netop medicin for at kunne arbejde aktivt med sig selv, som de ellers ikke ville kunne.

Jeg er virkelig træt af at prøve at overvinde min angst, er HeartMath kurset for mig?

Svar: Både og! Det er helt centralt, at du mærker efter, om du er parat til at lægge en aktiv indsats! Så ja, hvis du virkelig ønsker at give HeartMath teknikkerne en fair chance, så vil du få masser af evidens baseret viden samt fysiologiske og psykologiske teknikker, som bestemt vil hjælpe dig.

Kan jeg booke 1:1 sessioner med dig, hvis jeg ønsker det under eller efter HeartMath kurset?

Svar: Det kan du godt, men jeg kan desværre ikke garantere dig, at jeg har plads. Jeg tilbyder ikke fysiske konsultationer, da jeg primært arbejder med mine online kurser, workshops og online mentor-forløb, samtalerne foregår derfor via telefon eller Skype. Men du er velkommen til at spørge eller skrive til mig, hvis du brænder inde med spørgsmål undervejs på HeartMath kurset.

Sådan foregår online kurset, når du har fået adgang:

Du får adgang med det samme til et online forum, hvor du kan se eller lytte til en class. Hver class bliver frigivet efter hver undervisning. Online betyder, at du sidder hjemme hos dig selv og går på internettet via din computer, tablet eller smartphone.

HeartMath

Du modtager dit login på e-mail og kan tage kurset i dit eget tempo. Men jeg vil kraftigt anbefale, at du deltager hver uge, hvor der kommer en ny class. De 3 classes kommer til at ligge på et lukket og anonymt forum, hvor kun du har adgang. Dette forum lukker 1 uge efter sidste kursusdag.
Selve undervisningen vil være i webinar-form (undervisning over internettet) og LIVE , hvor du kan se mine undervisnings-slides og høre mig tale. Du vil logge ind på webinaret og have en profil ligesom de andre kursister – og hvor anonym du vil lave denne profil er helt op til dig.
Jeg underviser dig og de andre kursister (max 10 deltagere) i HeartMaths evidens baseret viden og teknikker. Hvor aktiv du er på kursusdagene er op til dig. Du har mulighed for at stille mig spørgsmål undervejs på kurset enten LIVE eller på e-mail.Kursusdagene er søndag 27. oktober, 3. november og 10. november 2019 – kl. 13.00.

Sådan foregår det, når du har tilmeldt dig

Når du har tilmeldt dig kurset, modtager du inden for et par minutter en mail i din inbox med datoer og vigtige oplysninger om kursusforløbet. I mailen får du også dit login til det anonyme online forum. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din tilmelding til online kurset vedrørende dit login eller din velkomst-mail, så skriv fluks til mig på info@minindrero.dk


Hvad koster HeartMath kurset?

Kurset koster 1.500 kr.Du har mulighed for at betale i 2 rater à 750 kr. eller 3 rater à 500 kr. Raterne bliver automatisk trukket fra dit kort med 30 dages mellemrum. Der er kun 10 pladser på holdet.