KURSER & WORKSHOPS

Quick Coherence Teknik

MEDITATION: QUICK COHERENCE

Dit hjerte skaber rytmen i din krop, og det har indflydelse på processerne i hjernen, der styrer dit nervesystem, kognitive funktioner og din følelsesmæssige tilstand.
Quick Coherence er en powerful teknik, når du ønsker at skifte din følelsesmæssige tilstand, og den er med til at skabe forbindelse til din energetiske hjertezone. Det gør dig i stand til at lindre stress, balancere dine følelser og få det bedre hurtigere.

Når du har lært teknikken, behøver det ikke at tage mere end ét minut.Når du træner Quick Coherence hjælper du dig selv med at finde indre ro, lethed og flow, som vil afspejle sig i dine hjerterytmer.
Desuden vil den øget harmoni i dine hjerterytmer skabe forbedringer i dine hjernecentre. Du får derfor adgang til hjertets intelligens, så du kan forbedre dit fokus, din kreativitet, din intuition, din selvkontrol og din beslutningstagning. Meditationen er også en del af HEART CLUB – min VIP medlemsklub.

Få styr på din følelsesmæssige energi

FÅ STYR PÅ DIN FØLELSESMÆSSIGE ENERGI

Hvor tit stiller du dig selv det spørgsmål: Hvordan føles det at være mig indeni? Det gør du sikkert aldrig eller alt for sjældent! Du og jeg har mange forskellige følelser – HVER ENESTE DAG! Dine følelser er meget forskellige, fordi de gør forskellige ting indeni dig.
Du har 2 typer af følelser. Den ene er fornyende følelser – dem der giver dig energi og lader dig op. Den anden er drænende følelser. Angstfølelsen er en meget kraftfuld og drænende følelse. Den sluger sindssyg meget af din energi. Det er også derfor du tit og ofte føler dig helt slatten, overvældet og træt. Du er simpelthen ved at løbe tør for benzin – du er ved at gå kold!!

👉 Er du klar til at respektere din krop og dens grænser (skab mere harmoni i dit følelsesliv)!
👉 Vil du blive bevidst om, hvordan du bruger din følelsesmæssig energi (angst, frygt, frustration, vrede, tristhed)!
👉 Vil du lære, hvordan din følelsesmæssig energi påvirker din fysiologi og ydeevne (både fornyende + drænende følelser)!
👉 Vil du have teknikker og værktøjer til at stoppe energispild (selv-reguleringsteknikker)!
👉 Er du klar til at stå meget stærkere i modvind (øge din modstandskraft)!

På denne workshop fortæller og viser jeg dig, hvordan du får styr på din følelsesmæssige energi. Det er vigtigt at vide, hvad du skal gøre, så du kan begynde at få angstfølelsen ud af dit liv igen – og når du vil minimere tilbagefald. Når du arbejder med alt det jeg giver dig i workshoppen, er det ikke kun angstfølelsen der går stille og roligt væk men også alle dine angstsymptomer. Du får denne workshop på dit eget online space, hvor du kan se den igen og igen.

Skab indre ro og øget stabilitet

SKAB INDRE RO & ØGET STABILITET

Denne workshop er til dig, der er træt af at have evig kaos indeni hele tiden.
På denne workshop deler jeg HeartMath’s biofeedback metode, viden og teknikker med dig, hvor jeg viser dig, hvordan du skaber meget mere indre ro og øget stabilitet 💝
Det er ikke så almindeligt kendt, at hjertet faktisk sender flere signaler til hjernen, end hjernen sender til hjertet!
Hjertet har sin egen funktionelle hjerne, som kaldes hjerte-hjernen, der kommunikerer med og påvirker hoved-hjernen via nervesystemet, det hormonelle system og andre kredsløb.
Det påvirker hoved-hjernens funktion og de fleste af kroppens store organer og spiller en vigtig rolle i vores mental- og følelsesmæssig erfaring (oplevelse af det der sker omkring os) og kvaliteten af vores liv.
👉 Hjertet reagerer altså ikke kun på hjernen, men hjernen reagerer også kontinuerligt på hjertet.
Det kan hjælpe dig med at få en forståelse af, hvordan dag-til-dag stressende begivenheder og situationer påvirker din modstandskraft.
Med den forståelse kan du begynde at sætte dig i førersædet i stedet for at lade angsten og dine stress-reaktioner bestemme, hvordan du reagerer.
På workshoppen giver jeg dig en teknik, der skaber en ændring i den følelsesmæssig struktur, der er indeni dig lige nu. Den hjælper dig med at etablere nye følelsesmæssige mønstrer.
Når du træner den her teknik, lærer du at opretholde, det vi kalder i HeartMath kalder “Coherence” i længere perioder – hvilket bliver dit nye referencepunkt.
Hvis du er nysgerrig på at få dit hjerte, hjerne og krop til at arbejde bedre sammen, og på den måde skabe en øget harmoni i dit Autonome nervesystem og hormonelle system, har du nu denne mulighed. Du får denne workshop på dit eget online space, hvor du kan se den igen og igen.
Heart Club - VIP

HEART CLUB

Indenfor på dette VIP medlemssite sætter jeg dig og din udvikling i centrum. Siden du har angst, der styrer og begrænser dig, har du stadig meget at lære om Heart, Body, Mind. Det er de 3 primære fokusområder. Du bliver nødt til at have fokus på disse tre ben, fordi ellers ender du bare med at tilte igen og igen og igen. Uden Heart, Body og Mind vil dit fundament være alt for skrøbeligt.
Jeg tog selv den beslutning, da jeg blev ramt af angst, at jeg hver eneste dag ville bygge videre på min egen personlige udvikling. Jeg besluttede, at jeg ikke længere ville begrænses af noget eller nogle. Det har været mit motto siden 2010! Efter adskillige psykologsamtaler, coach-sessioner, body-treatments, alternative behandlinger fandt ud af, at det var MIG, der skulle skabe den forandring, jeg så INDERLIGT ønskede. Du er altså NØGLEN. Du er din egen MEDICIN. Er du klar til at tage med på en fantastisk indre rejse? Dette er et online VIP medlemskab.